RSS
Benvinguts al nostre Blog! Esperem que us agradi! Disfruteu! Podeu contactar-nos a ambpuntafina@hotmail.com

viernes, 2 de abril de 2010

JClic

Què es el JClic?

L’any 1992 es va crear un programa informàtic anomenat Clic, va ser utilitzat arreu del món per educadors/es com a eina de creació d’activitats per als alumnes; més endavant aquest programa es va perfeccionar donant lloc a l’actual JClic. Aquest és un programa format per un conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar activitats educatives tant a l’aula com a casa, és a dir, l’antic Clic però modernitzat.

Aquestes activitats educatives acostumen a presentar-se en paquets de projectes, cada un d’aquests està format per un conjunt d’activitats seqüenciades en relació a la dificultat, la lògica… Sempre es desenvolupa a la plataforma Java.

Al JClic hi podreu trobar diverses seccions, les següents són les més destacades:

Biblioteca d'activitats: Es tracta del recurs més valorat i més utilitzat de la zonaClic. Està formada per moltes aplicacions dissenyades per docents de diversos països.

Aplicacions de software lliure que serveixen per realitzar diversos tipus d’activitats educatives multimèdia, per exemple: puzzles, sopes de lletres, associacions…


Aquest és un espai creat per fomentar el dialeg entre autors de materials, educadors i altres persones implicades en l’educació o interessades en el projecte.


També conté documents sobre Clic i JClic (manuals tecnics, articles, guíes d’usuari...)

Si voleu descarregar-vos el JClic és molt senzill gracies a la tecnologia Java WebStart, comprova-ho clicant al link "descarga e instalación" de la pàgina del JClic: http://clic.xtec.cat/es/jclic/

0 comentarios:

Publicar un comentario