RSS
Benvinguts al nostre Blog! Esperem que us agradi! Disfruteu! Podeu contactar-nos a ambpuntafina@hotmail.com

domingo, 2 de mayo de 2010

TITELLES AL CENTRE "LA MUNTANYETA" DE TARRAGONA




Amb el motiu de la festivitat de Sant Jordi el passat divendres 23 d'Abril, tres dels components de "amb punta fina" vam acudir voluntàriament a l'escola "La muntanyeta" de Tarragona per a realitzar per a tots els alumnes de centre un conte que vam elaborar nosaltres mateixos i que el feiem mitjançant titelles.

Mitjançant escenaris diversos, es narrava la història d'una nena pèl-roja que viatjava a un món màgic amb el seu gos, i hem de dir que tots els alumnes de l'escola van gaudir-ne molt, així com els i les mestres que hi van assistir.

Hem de dir també, que per a nosaltres era el primer cop que ho feiem i fou una experiència inoblidable i de la que en vam treure molt de suc, ja que els nens van difrutar, però nosaltres vam disfrutar molt més!

Des del nostre blog us animem a que feu el mateix que nosaltres: busqueu una història divertida, creeu els escenaris, les titelles i a disfrutar! Els més petits ho disfrutaran molt, però n'estem segurs que vosaltres ho disfrutareu més!

2 comentarios:

Mar-es3 dijo...

Ei!!! quina experiència més maca, trobo que com a mestres d'educació especial està molt bé.
Quan estudiava educadora de disminuïts vam fer aquesta activitat, vam representar contes amb titelles i també ho vam representar a nens amb discapacitats.
Crec que ha estat un treball molt maco, i ja que ens ho vam perdre, ho podrieu representar a la clase no? jejeje.
Enhorabona nois!!!!
Felicitats pel vostre blog

Els mestres dijo...

Ei Mar! Moltes gràcies! Doncs ja ho vam representar a classe... potser no hi eres aquell dia... D'aquí poc penjarem un video de la representació però! Gràcies!!!

Publicar un comentario